حل معمای قتل هولناک سالارآباد پس از ۶ سال در مشهد | اعترافات هولناک قاتل آپاچی‌سوار زلزله استان گلستان را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) جان‌باختن سه دانش‌آموز تهرانی در اردوی سواحل رامسر + جزئیات آیا نگهداری از سگ برای همه خانواده‌های دارای اوتیسم مناسب است؟ قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟
سرخط خبرها

داماد مشهدی با ماشین از روی مادرزنش گذشت | بازسازی صحنه قتل و جزئیات + عکس

  • کد خبر: ۷۸۸۸۴
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
داماد مشهدی با ماشین از روی مادرزنش گذشت | بازسازی صحنه قتل و جزئیات + عکس
جوان ۳۱ ساله‌ای به اتهام قتل عمدی مادرزنش بازداشت شد؛ اطلاعات دریافتی حکایت از آن داشت که زنی به نام «معصومه» زیر چرخ‌های خودرو ساینای دامادش جان باخته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، اواسط مرداد گذشته، زنگ تلفن مرکز فوریت‌های پلیس (۱۱۰) به صدا درآمد و خبر حادثه‌ای وحشتناک در بی سیم‌های پلیس پیچید. اطلاعات دریافتی حکایت از آن داشت که زنی به نام «معصومه» زیر چرخ‌های خودرو ساینای دامادش جان باخته‌است.

در پی دریافت این خبر، بی درنگ نیرو‌های کلانتری قاسم آباد مشهد با دستور سرهنگ سیدرضا معطری، عازم بیمارستان شدند و به تحقیق در این باره پرداختند. بررسی‌های مقدماتی نشان می‌داد ماجرا از یک اختلاف خانوادگی شروع شده و داماد جوان پس از آن که خودرو را از روی پیکر مادرزنش عبور داده، به مکان نامعلومی گریخته‌است.

تحقیقات گسترده‌ای در این باره آغاز و دستور دستگیری داماد فراری صادر شد. اما هنوز چند ساعت بیشتر از این ماجرای وحشتناک نگذشته بود که «یاسر» (متهم تحت تعقیب) با راهنمایی باجناقش وارد کلانتری قاسم آباد شد و خود را تسلیم قانون کرد.

دقایقی بعد قاضی «محمود عارفی راد» که مشغول تحقیق درباره یک پرونده جنایی دیگر بود، دستور انتقال خودرو ساینای متهم به پارکینگ را داد و بدین ترتیب «یاسر» نیز پس از انجام بازجویی‌های مقدماتی، به اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی منتقل شد تا بازجویی‌ها به شیوه تخصصی ادامه یابد.

 

زیر گرفتن مادرزن توسط داماد خشمگین مشهدی | بازسازی صحنه قتل و جزئیات + عکس



متهم ۳۱ ساله این پرونده که دیگر به اتهام ارتکاب قتل عمدی یک زن بازداشت شده‌بود ضمن اعتراف به اختلافات خانوادگی با همسرش، مدعی شد که به عمد مادرزنش را نکشته‌است!

متهم این پرونده جنایی در تشریح این حادثه هولناک گفت مدت‌ها بود که با همسرم دچار اختلافات خانوادگی شده‌بودم و مدام با هم جر و بحث داشتیم. این اختلافات به جایی رسید که فقط به خاطر فرزندم در کنار هم به زندگی مشترک ادامه می‌دادیم.

روز حادثه نیز طبق معمول مشاجره‌ای بین من و همسرم شروع شد تا حدی که  با پدرزنم تماس گرفتم و ماجرا را برایش بازگو کردم.

در همین هنگام بود که از شدت خشم و عصبانیت همسرم را سوار خودرو کردم و به طرف منزل پدرزنم حرکت کردم که در بولوار امامیه ساکن است.

هنوز چند کوچه بیشتر به محل زندگی پدرزنم باقی نمانده بود که به خاطر مشاجره‌های لفظی بی پایان درون خودرو، ناگهام همسرم از من خواست او را پیاده کنم! من هم به ناچار پدال ترمز را فشردم و همسرم را در همان جا پیاده کردم، اما خودم در همان حالت خشم و عصبانیت ناشی از مشاجره‌های خانوادگی به طرف منزل پدرزنم رفتم.

زمانی که آن جا رسیدم دیدم خانواده همسرم و برخی بستگانمان مقابل منزل ایستاده‌اند. در این شرایط من از خودرو پیاده شدم تا با آن‌ها صحبت کنم، ولی ناگهان برادر زنم که حدود ۲۵ سال دارد بیرون آمد و چماقی را از داخل خودروی پراید خودشان برداشت و با آن شیشه‌های عقب و جلوی خودروی مرا تخریب کرد.

در این لحظه بود که پدر زنم از من خواست ازآن جا بروم و گرنه احتمال دارد کشته شوم! من هم از ترس پدال گاز را فشردم که بعد متوجه شدم مادرزنم را زیر گرفته‌ام و ...

 

زیر گرفتن مادرزن توسط داماد خشمگین مشهدی | بازسازی صحنه قتل و جزئیات + عکس



به دنبال اظهارات متهم که برخی ادعا‌های او دچار تناقضاتی بود و با صحنه وقوع حادثه مطابقت نداشت، کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی، وی را با صدور دستوری از سوی قاضی «عارفی راد» برای بازسازی صحنه جرم به پارکینگ محل نگهداری خودرو ساینا و محل وقوع حادثه در بولوار امامیه ۵۶ بردند. این متهم ۳۱ ساله که مقابل دوربین قوه قضاییه قرار گرفته‌بود پس از معرفی کامل خود و تفهیم اتهام ارتکاب قتل عمدی از سوی قاضی ویژه قتل عمد مشهد، به بیان برخی زوایای تاریک این ماجرا پرداخت و گفت وقتی سوار خودرو شدم تا به درخواست پدرزنم از محیط درگیری فرار کنم، متوجه حضور مادرزنم در مقابل خودرو نشدم و اصلا او را ندیدم! ...

در این هنگام قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد پرسید، اما طبق شواهد موجود، پیکر مادرزنتان مسافتی زیر خودرو کشیده شده‌است و شاهدان این موضوع را تایید کرده‌اند تا حدی که زیر باک خودرو هم خون آلود بود، در این باره چه می‌گویید؟

متهم ادامه داد: نمی‌دانم! ولی من مادرزنم را جلوی خودرو ندیدم!...

قاضی «عارفی راد» سخنان متهم را قطع کرد و درحالی که از او می‌خواست پشت فرمان ساینا بنشیند، خود نیز مقابل خودرو نشست و سپس از متهم سوال کرد «آیا مرا که جلوی خودرو نشسته‌ام، می‌بینی؟

یاسر پاسخ داد: «بله!» شما را می‌بینم! در این لحظه مقام قضایی پرسید؟ پس چگونه مدعی هستی که مادر زنت را ندیده‌ای در حالی که او ایستاده‌بود؟!

متهم که چاره‌ای جز سکوت نداشت فقط کلمه «نمی‌دانم» را تکرار کرد و سپس قاضی ویژه قتل عمد از او خواست ادامه ماجرا را شرح دهد.

یاسر که دیگر راه گریزی از مخمصه سوالات تخصصی قاضی نمی‌دید، گفت وقتی احساس کردم خودرو حرکت نمی‌کند تازه متوجه موضوع شدم، اما به خاطر اینکه ترسیده بودم از محل گریختم.

بعد هم وقتی شنیدم مادرزنم در بیمارستان جان باخته‌است با باجناقم تماس گرفتم و موضوع را برایش شرح دادم. سپس با راهنمایی و نصیحت باجناقم به کلانتری قاسم آباد رفتیم و خودم را تسلیم کردم.

 مقام قضایی در حالی دستور پایان بازسازی صحنه جرم را صادر کرد که هنوز علت دقیق مرگ این زن میان‌سال از سوی پزشکان قانونی در دست بررسی است؛ بنابراین گزارش با انتقال متهم به زندان، تحقیقات تخصصی درباره این ماجرا با نظارت سرهنگ نجفی (رئیس دایره قتل عمد پلیس آگاهی خراسان رضوی) ادامه دارد.

در آغاز بازسازی صحنه جرم ابتدا سرهنگ نوریان (افسر پرونده) به بیان خلاصه‌ای از محتویات این پرونده پرداخت و اظهارات متهم در مراحل اولیه بازجویی را در حضور مقام قضایی بازگو کرد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->